• New
Цифров усилвател изход за захранване на DC24v 13A & 12V 2A 350W High Power switch адаптер

Цифров усилвател изход за захранване на DC24v 13A & 12V 2A 350W High Power switch адаптер

BGN 35.20

детайли на продукта
спецификация размер : 127 * 82 * 38 mm Тегло : 300 грама начин на охлаждане : естествено охлаждане изходно напрежение : 24 изходен ток : 13 а изходна пулсации : по-малко от 150 mv обща изходна мощност : 350 W диапазон на регулиране на изходното напрежение : 10% в линията на стабилност : плюс-минус 0,5% стабилността на натоварване : плюс - минус 1% входно напрежение : 88 ~ 264 vac начало, възход, време на задържане : 200 ms и 50 ms, 20-жа входно напрежение 230 vac изходна натоварване устойчивост на налягане : 1,5 Квак вход - изход; вход - 1,5 Квак участък; изход - пакет : 500 : входен сигнал-изход и на входния сигнал-500 VDC / 100 m функция защита ω : над течение, над норма бесопасности сила : gb4943, ul60950 en60950
Контакти :
* Ако имате някакво запитване,моля не се колебайте да се свържете към нас за първи път, ние ще ви помогнем и ще решим проблема ви в рамките на 24 часа.
* На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден. Ако не получите нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.
* Гаранционни услуги са предназначени само за подмяна на всеки проблем, моля, моля пишете ни на първо място, ние ще вземем вашите съвети & заявка.
Плащане :
1. ние можем да приемем, т/Т, Набирателни и Западното връзка и паричен превод,най-добрият начин веднага онлайн компенсация, можете да изберете. Ако искате други условия на плащане, моля, уведомете ни, по-рано, когато поръчвате.
Ако сте си купили имам няколко теми, можете да ми изпратите едно плащане за всички стоки, а не да плащат за тях поотделно. Когато натиснете бутона pay now, системата автоматично ще определи, дали има и други елементи, които сте закупили от нас, и ги обединява, за вашето мнение.
2. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след подаване на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система.
3. уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на вашата информация за купувача.
Доставка :
1. Ако плащането не е на разположение, вашата поръчка ще бъде затворена автоматично.
2. продавачът е отговорен за всички застраховки ,проблеми и вреди, които са причинени от услугата доставка на такива инциденти, закъснения или други въпроси. Освен това, купувачът трябва да носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна. И стоките, които ще бъдат обозначени като " подарък "или" модел " за лесно митнически и по-малка заплата. (ако искате да декларират стоки, както е другото име на стоката или да посочите стойност за митниците, моля, уведомете ни, при извършване на поръчката)
В случай на отказ от плащане на таксата се равнява на отказ от поръчка на стока. Полученият спор парични средства не подлежи на връщане
връщане на парите :
1.Всички продукти са тествани преди да бъдат изпратени. така че, ако не сте доволни от покупката си, можете да размените на стоки в рамките на една седмица, и вие трябва да се свържете с нас в рамките на 24 часа от датата на вашата покупка.Моля, свържете се с нас, преди да отворите спор, ние можем да ви върне парите.
2. разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане. 3.всички върнати детайли трябва да бъдат в своите първоначални условия, включително кутия и аксесоари. дефекти причини не са гарантирани, като сломленный,почеса и така нататък ( без връщане ) 4. за всички подробности, моля изпратете ЕМС или вашия местен стълб, когато го изпратете обратно. Feadback : 1. ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценена при получаване на стоката. 2. тъй като вашата обратна връзка е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
13А
Пакет:
ДА
Максимална Мощност На Канал:
Над 200 W
търговска марка:
ТЯНЬКООЛКЕЙ
Канали:
2 (2.0)
Тип:
Домашен Усилвател

Добавки за продукти