• New
  • -18 %
Misol / IP НАБЛЮДАТЕЛ Solar Powered Wireless Internet Remote Monitoring Weather Station

Misol / IP НАБЛЮДАТЕЛ Solar Powered Wireless Internet Remote Monitoring Weather Station

BGN 191.00
BGN 233.49

Описание : Този списък включва : 1 комплект метеорологични станции въвеждането на продукта : той предава 433 Mhz от външно докосване масив и сензор за температурата в стаята до модула за Наблюдател IP (модул на приемник), който се свързва директно към вашия рутера (свързан кабел), той може да изтеглите данните в web : www.wunderground.com безжичен вграден сензор all-in-one (outdoor sensor) измерва скоростта на вятъра, посоката на вятъра, температура, влажност на въздуха, скорост на вятъра, посока на вятъра, количество валежи, uv слънчеви лъчи. Вътрешен сензор измерва барометрическое налягане, температурата в помещението и влажността на въздуха в помещението. Матрица от датчици "всичко в едно" има казус екран пагодного термогигрометра с пасивна аспирацией за максимална точност, пузырьковым ниво за инсталиране на отвес и слънчев панел за зареждане на вътрешния суперконденсатора. Модул ПР Наблюдател (Data Receiver Module) получава данни от един набор от сензори и е свързан към вашия маршрутизатор (по кабел). Модул ПР Наблюдател (модул приемник на данни) е конфигуриран през уеб браузър.
Технически характеристики :
1) безжичен пренос на техническите характеристики на : линията на видимостта на безжичен пренос (на открито) : 100 метра честота на опресняване : външен сензор : 16 секунди, вътрешен сензор : 64 секунди честота : 433 Mhz
2). измерване и спецификация, както е показано в таблицата по-долу :
3). консумирана мощност IP-наблюдател (приемник) : адаптер dc 5v (включени в комплекта) Вътрешен термогигрометр-барометър сензор : 2xaaa батерии (батериите не са включени поради батерията е забранена въздушна доставка) външен сензор масив : 3 x AA 1.5 V батерии(не са акумулаторни ) (не са включени в пакета) Забележка : препоръчваме литиеви батерии за студено време на климата, но алкални батерии достатъчно за повечето климатични условия. 4). Списък на частите в опаковка, както е показано в таблицата по-долу :
Плащане
· Моля, платете в рамките на 3 дни след търга.
· Моля, свържете се с нас за плащане, ако имате някакви проблеми.
Условия за продажба
* Положителна обратна връзка - това е нашият живот. Преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение. Ние се грижим за нашите уважаеми клиенти. Така че, ако имате някакви проблеми, моля свържете се с нас веднага. Моля, дайте ни възможност да се реши проблема. Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и се опитваме с всички сили да се решат тези проблеми. Оставяйки неутрална или отрицателна обратна връзка, вие не може да реши тези проблеми.
Детайли за доставка
· Вашият продукт ще бъде изпратен в рамките на 48 часа в работни дни, когато плащането на поръчката ще бъде извършено до 8 ч. PST всеки ден (без събота, неделя и празнични дни). Ако ще е изключение, ние ще ви уведомим.
* На купувача, като вносител, отговорен за плащането на разходите за митническото оформяне или на съответния данък.
За нас
* Добре дошли в нашия магазин. Ние сме специализирани в енергоспестяваща електроника : слънчев бойлер и контролери, помпени станции, слънчев контролер на батерията, инвертора, слънчева светлина и т.н. Моля, посетете ни по-често. Ние сме щастливи да работим с вас!
Контакти
· Цялата комуникация се осъществява чрез електронна поща и Али съобщение. Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо.

Подробни спецификации

Тип На Дисплея:
Цифров
Номер На Модела:
A3-WS-2600-1
търговска марка:
MI * SOL
Максимална Измерена Температура:
49°C И По-Ниска
Теория:
Сензор За Температура
Стил:
Стенен Подвес
Използването на:
Домакинство
Вид Хранене:
алкални батерии

Добавки за продукти