• New
  • -17 %
Абстрактен Каубой бюст ръчно изработени пясъчник ловец скулптура спомен днешно занаят орнамент За украса на стаите и изкуство се събират

Абстрактен Каубой бюст ръчно изработени пясъчник ловец скулптура спомен днешно занаят орнамент За украса на стаите и изкуство се събират

BGN 78.00
BGN 94.40


1. Описание : абстрактен пясъчник ловец бюст скулптура спомен днешно занаят украшение на аксесоари за украса на дома за изкуство и колекционерска стойност .
2. Материали : Пясъчник.
3. Цвят : Бежов .
4. Размер (см) : около 19(височина)*12 ширина)*13( дължина).
5. N. W. : около 1,0 кг.
6. изработка : ръчна дърворезба и полиране.
7. приложение : украса, колекция от произведения на изкуството, благодарност, подарък, сувенир, рожден ден, бизнес и фестивал празнуват etc.
8. място на произход : Китай.
Показване На Снимки :
За по-голямо количество статуи и скулптури, моля !
За опаковката :
Заобиколен полистиролом и пузырчатым чанта вътре в картонена кутия, която се навива на тиксо.
За доставката :
Ако имате някакви въпроси и/или заявки за модела доставка и/или доставка, моля свържете се с нас без никакво колебание.
За подмяна или връщане на стоки :
Моля, проверете стока възможно най-скоро след получаване на пратката. Ако продуктът е счупен, моля, уведомете ни и изпратете изображение, в рамките на 48 часа( тъй като вие регистрирате на приемника копие експресна поръчка). Ще заменим за вас, без колебание. За повече информация, моля, консултирайте се с нас.
Що се отнася до връщане на стоката. Тъй като ние знаем, че има разлика в образа на различни монитори, така че цвета на елемента може малко да се отклоняват. А също така, светлината се отклонява при заснемане на снимки, може би, се отклонява цвета на елемента. По този начин, ние трябва да се откаже да си върнете продукта, ако причината за повторно връщане са два от посочените по-горе условия, или само едно от тях.
P. S. : Причина за връщане, която ние не приемаме, включва също и това, че стоката е различна от очакваната картина в ума си до това как можете да получите стоката.
Бележки : въпроси, които не са споменати по-горе, трябва да се уредят по мирен начин чрез приятелски преговори! Независимо от това, какви въпроси или трудности сте срещали преди продажбата, в продажбата на или след продажбата, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият бизнес-принципът е, да дарят ви приятно пазаруване.
Както е известно, в света нищо не е перфектно. Това произведение на изкуството не е идеален, има, може би, няколко петна и петна, неравномерно разпространение на цвят, но това е просто чар занаяти, ръчна изработка, и на всеки занаят, ръчно изработени уникални в света. Но аз съм сигурен, че това ще бъде добра за вас във вашите измерват очите!

Подробни спецификации

Размер:
M
Материал:
Камък
търговска марка:
ЧЖЭНХАНЬ
Тема:
Хората
Регионална Функция:
Европа
Размер:
About 13cm*12cm*19cm
Ню Йорк.:
Около 1,0 кг
Цвят:
Бежов
Функция:
Украса, подаръци, художествена колекция и сувенири и др.
Място На Приложение:
Къща, офис, кафене, кръчма, хотел, витрина на магазин и ресторант etc.
Позицията На Приложения :
Плот
персонални:
ДА
Изработка:
Ръчна дърворезба и полиране

Добавки за продукти