• New
Zebra (по-рано Motorola Symbol) LI4278 е универсален безжичен линеен led скенер с интерфейс USB Host, Bluetooth

Zebra (по-рано Motorola Symbol) LI4278 е универсален безжичен линеен led скенер с интерфейс USB Host, Bluetooth

BGN 344.00

Характеристиките на продукта безжичен ръчен четец баркод може да се използва за сканиране и декодиране на линейни едномерни (1 D) баркодове 617-нанометровый (Nm) лазер може да сканира баркодове на етикета или на екрана на мобилния телефон от разстояние до 30 инча с резолюция 13 мм и скорост до 547 сканирания в секунда възможност за Bluetooth позволява считывателю баркод се свързват безжично към компютъра или хост системата (продава се отделно) до 330' за пренос на данни, баркод USB-кабел може да бъде свързан към USB порт на хост системи за създаване на кабелна връзка и зареждане на батерията (включени в комплекта) Тежи 7,9 грама; размери 7,34 х 2,75 х 3,84 инча (в х Ш х д) описание на продукта
Универсален безжичен линеен led скенер Motorola LI4278 черен цвят се свързва към хост системата чрез безжична мрежа или с помощта на USB-кабел (включен) и може да се използва за сканиране и декодиране на едномерни линейни баркодове (1 D). Лазер 617 нанометра (Нм) произвежда една единствена линия на светлина, която може да сканира баркодове на етикета или на екрана на мобилния телефон от разстояние до 30 инча с резолюция 13 мм и скорост до 547 сканирания в секунда с непрекъснат режим. Безжична възможност за Bluetooth позволява считывателю баркодове да се свържете в безжичната мрежа на вашия компютър или друг хост системата (продава се отделно), на разстояние до 330 фута за пренос на данни, баркод. USB кабел, четец баркод може да се свърже към USB порт на хост системата, за създаване на кабелна връзка и зареждане на батерията четец (включени в комплекта). Батерия позволява непрекъснато да използвате четец на щрих-кодове в рамките на 72 часа с едно зареждане. Този продукт тежи 7,9 грама и има размери 7,34 х 2,75 х 3,84 инча (в х Ш х д). (H-височина, вертикалното разстояние от най-ниската до най-високата точка; W-широчина хоризонталното разстояние от ляво на дясно; D-дълбочина, хоризонталното разстояние отпред назад.) Той издържа на падане до 6 метра върху бетон. Този баркод скенер подходящ за използване зарядно устройство с поставка и източник на захранване dc 5v (всеки продава се отделно), както и със софтуер на Motorola 123 Scan и Скенер Management Service (SMS) (на разположение отделно за зареждане). Пълен комплект технически характеристики на продукта можете да намерите в брошурата на производителя.
Баркод скенери, известен също като четци на баркодове, може да се използва за сканиране и декодиране на бар-кодове, както и за трансфер на данни, баркод към компютър или друг хост системата. Четци на баркод с помощта на однострочного лазер може да се използва за сканиране на едномерни линейни баркодове (1 D). Някои лазери могат да произвеждат светлина в всенаправленном режим, който ви позволява да сканирате баркодове под различни ъгли. Други четци за баркодове съдържат CCD (устройство с зарядовой връзка) светлинни сензори, вместо лазер за осигуряване на точност и издръжливост. Баркод скенери с растровым сканиране, визуализация на статистически и други технологии за сканиране могат да сканирате двумерни (2 D) или преносими баркодове формат 417 (PDF417), наред с други видове. Някои четци за баркодове предоставят вградена флаш памет за съхранение на данни, баркод, преди прехвърлянето им на компютър или хост системата чрез USB кабел или безжична връзка WLAN или Bluetooth. Много четци за баркодове има дръжка за ръчна употреба и се предлагат със стойка или зареждащата стойка за приложения с фиксиран положение, докато други са предназначени за стационарно използване на метър или друга плоска повърхност. Някои портативни четящи устройства са достатъчно малки, за да ги носят в джоба или прикрепят към шнурку. Четци за баркодове се използват в търговията на дребно касите и други точки на продажба (POS), както и в складове и транспортни съоръжения.

Подробни спецификации

Дълбочина На Цвета:
32 бита
Номер На Модела:
Zebra (по-рано символ на Motorola) LI4278
Тип:
Баркод Скенер
търговска марка:
Сканхеро
Ширина На Сканиране:
A4
Скорост На Сканиране:
200 сканирания в секунда
Сканиране Източник На Светлина:
Естествената светлина+led
Време за излизане на пазара:
Март-13
Тип Елемент За Сканиране:
CCD
Вид На Продукта:
Баркод Скенер
Оптична Разделителна Способност:
600*600
Вид На Интерфейса:
USB
Иновация:
НОВО

Добавки за продукти