• New
SanErqi сензорен екран за ZTE Blade GF3 GF 3 Q Pro T320 V831 4.5 капацитивен дигитайзер, сензор за преден стъклен панел дисплей

SanErqi сензорен екран за ZTE Blade GF3 GF 3 Q Pro T320 V831 4.5 капацитивен дигитайзер, сензор за преден стъклен панел дисплей

BGN 9.57


San Erqi тествана на ZTE Blade GF3 Q Pro T320 V831 4.5 " сензорен екран капацитивен дигитайзер, сензор за предно стъкло тъчпад на екрана
Детайли 1. Високо качество и гаранция 1 година 2. Изпитани по един и 100% работи добре 3. В доставката на време с проследяване на номер 4. доставка на 1 ден след подтверженной обезщетение от 5. Най-доброто след-обслужване : ние ще се опитаме ни най-доброто, за да slove проблем 6 .голям брой в наличност избира нас , няма лоши отзиви. Ние имаме професионален екип за да се наслаждавате на всеки екран докосване, за да осигури своето чувствително и работи добре .
и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да може всеки клиент е оставил 5-звездочную положителна обратна връзка !
Съвместима модел : за ZTE Blade GF3 Q Pro T320 V831 сензорен екран 3 м лента
Доставка :
1.Ние ще изпратим на пратката в рамките на 3 дни, след като заплати на купувача ще бъде проверена от .
2. Нашите цени не включват митническата такса дестинация.
3 .ние ще бъдем отговорни за митницата проблем на Китай, и на купувача, трябва да носи отговорност за митницата проблем дестинация.
Време на доставка :
1 : стълб на Китай, необходимостта 15~35 работни дни или повече.
2 : EMS, трябва 5~10 работни дни.
Гаранция :
1.Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и подложени на строг контрол преди изпращане. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.
2.ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно. Возвратная доставка трябва да бъде платена от клиента.
3.вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция. Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането. Разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане. Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние. Те трябва да бъдат в състояние за препродажба. Направени от хора дефекти няма гаранция, като сломленный, почеса и така нататък.
Коментари :
1. Ако удовлетворяетесь с поставените стоки, моля, любезно помогнете да оставите положителен коментар, и ние ще направим същото и за вас.
2. Ние се грижим за нашите ценни клиенти и ще се опитаме да реши всички неочаквани проблеми.
3.Ако не удовлетворяетесь с продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас навреме и изпратите съобщение, първо, преди да напуснат отрицателна обратна връзка или да отворите всеки спор на alibaba. Ние винаги ще направим всичко възможно, за да реши този проблем и живеят в съответствие с вашите удовлетворение.

Подробни спецификации

Цвят:
Черен
Тип:
сензорен екран
Екран:
4.5
Съвместим Марка:
ZTE
Номер На Модела:
За ZTE Blade GF3 GF 3 Q Pro T320 V831
търговска марка:
Санерки
Модел:
Дигитайзер, Тъчпад Предната Стъклена Леща
Име:
За ZTE Blade GF3 GF 3 Q Pro T320 V831

Добавки за продукти