• New
FANTU 5 бр. / лот зимния риболов кука Волфрам капка лед приспособления с дупка 6.0 мм / 3.1 г Япония кука #10 Волфрам стръв Волфрам приспособления

FANTU 5 бр. / лот зимния риболов кука Волфрам капка лед приспособления с дупка 6.0 мм / 3.1 г Япония кука 10 Волфрам стръв Волфрам приспособления

BGN 28.80


Технически характеристики материал : чист волфрам 97% тегло : 3.1 g Височина : 8.8 мм Диаметър : 6.0 мм размер куки : #10 Япония кука опаковка : 5шт за една партия цвят : защото партията е различно, цвят изпращат на случаен принцип, ако нямате нищо против, моля, резервирайте внимателно!!!! FANTU 5pcs / лот Winter Fishing Hook Tungsten Drop Ice jigs With an Eyelet 6.0 mm/3.1 g Japan Hook #10 Wolfram стръв волфрам, приспособления 1. волфрам подледные риболовни приспособления са изработени от първична суровина, волфрам и други метални сплави, като по този начин, теглото е повече от обикновен волфрам и други метали, така че риболовна стръв с това рыболовным тегло волфрам, може да се потопят в по-дълбоката вода. 2. устойчиви химични свойства : с помощта на специална машина, спеченную синтез на волфрам, никел, така че ни тежък волфрам подледные риболовни приспособления са устойчиви химични свойства, риболовна стръв tugnsten не ръждясва, дори дълго време в морската вода, която има силна корозия на обичайния Маталу. 3. някои някои специални елементи, положени в суровините. по този начин, волфрам, риболовни примамки имат добра абразивостойкостью.
Това дава огромно предимство при риболов на глубоководье, бързо движещи се косяках или опит да се дръпне малко мормышку през ледената трохи в свежесверленную дупката.
ИЗЛОЖБА НА ПРОДУКТИ
Плащане и изпращане на стоките
1) ние приемаме Alipay(TFR), Paypal и т.н.
2) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга,или, Моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане.
3) ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.Ако адресът за доставка е невалиден, моля, свържете се с нас.
4) услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.
5) Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
6) правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка
По-долу е нормалната тарифа на час на пристигането си, за ваша информация :
Държава
Работни дни(с изключение на празници)
5-9
10-15
16-20
21-25
26-35
>35
САЩ
Номинална (време пристигнал)
5.1%
50.1%
33.6%
7.5%
3.7%
Контакти
Европа
Номинална (време пристигнал)
8.6%
61.2%
19.1%
7.0%
4.1%
Контакти
Австралия
Номинална (време пристигнал)
4.7%
52.6%
30.2%
9.6%
2.9%
Контакти
Канада
Номинална (време пристигнал)
6.7%
50.6%
30.4%
8.5%
3.8%
Контакти
Русия
Номинална (време пристигнал)
1.5%
10.3%
29.7%
41.2%
18.8%
Контакти
Азия
Номинална (време пристигнал)
10.5%
30.6%
43.8%
12.1%
4.0%
Контакти
Друга Държава
Номинална (време пристигнал)
3.5%
25.0%
47.9%
17.9%
5.7%
Контакти
Ние правим всичко възможно, за да се гарантира бързото обслужване. Въпреки това, като причина за лошо време, чисто обичай, празници и т.н., Понякога може да има непредвидени закъснения. Ако от момента на вашето плащане е минало повече от 35 дни и тя не е била получена, веднага се свържете с нас, ние бързо ще намерим стока и ще ви помогнем да го решите.
Коментари
Вашата обратна връзка е много важна за нас, ние сме зависими от удовлетвореността на клиентите, за да се постигне успех. Вашето признание ще ни направи по-уверени, да развиват бизнес и по-добре да ви служи.
Когато получите стоката си, моля, проверете дали правилно количество и качество се приема.Ако откриете някакви грешки или дефекти в качеството,моля, не оставяйте ни "1" звезда"2 звезди".

Подробни спецификации

Тип:
Остър Кука
Електрически или не:
инструкция
Форма:
понижаване на очите
С линийка или не:
No
Позиция:
Езерото
С мащаба или не:
No
търговска марка:
Фанту
Материал:
чист волфрам
Диаметър на:
6.0 мм
Тегло:
3,1 грама
Размер на куката:
# 10 Япония Кука
Чисто:
97% tungsten
ключова дума :
волфрам приспособления
брой опаковки:
5шт за един лот
Цвят:
изпратено на случаен принцип

Добавки за продукти