• New
450 Pro Helicopter Part Tarot Split type Landing gear TL45050-02

450 Pro Helicopter Part Tarot Split type Landing gear TL45050-02

BGN 4.30


Доставка ние можем да комбинираме доставката и отстъпки са на разположение. Колкото повече купувате, толкова повече спестявате! Цената на доставката зависи от теглото и обема на поръчката. Подробности ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни след приключване на плащането. Ние избираме различен решение за доставка в съответствие с вашия адрес, което ще изпратите пристигне точно и бързо . Ние бързо ще сподели парцел в пощенски клон, но, както знаете, това е международен поръчка. транспорт, забавяне понякога може да се случи на пътя, на митницата или обществени празници. Срокът за доставка е около 7-20 работни дни в повечето страни обикновено. Данък върху продажбите : данък върху продажбите не се изисква. Но вносни мита, митнически такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Това е отговорност на купувача. Моля, обърнете внимание на цените в страната .
Условно Депозиране На Плащане
Гаранция и връщане на всички продукти са тествани и опаковани в много добро състояние преди доставката, имаме специално изработени по поръчка чанти и кутии с материала възглавници за международни превози на дълги разстояния. В случай, когато продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 30 дни от получаването, ние го замени с нова. Връщане на парите не се извършва. Купувачите трябва да заплати разходите по връщане, и ние дори ще покрием разходите за повторно изпращане .
Обслужване на клиенти, ние винаги се стараехме да осигурим най-доброто обслужване и надеждни продукти за всеки клиент. Ние много ценим, че ще остави добри отзиви. Ние не само онлайн книжарница, Ние също така искаме да помогнем на повече хора да се насладят на радиоуправляемым хоби. Стоки, които няма да намерите в нашия магазин, Ако искате, моля, не се колебайте да се сключи с нас договор, ние сме готови да ви помогнем.

Подробни спецификации

търговска марка:
ТАРО-RC
Материал:
Метални
RC Parts & Ркц:
Антена
За Тип Превозно Средство:
Хеликоптери
Номер На Модела:
450Pro
Воспользуйся:
Превозни Средства Са И Играчки С Дистанционно Управление
шасито на самолета:
2 елемента
Бум на шасито:
2 елемента
Гумена яка стрели:
4шт
Вътрешен шестограмен винт:
2 елемента
Подходящ за:
Trex450Pro или подобен
Място на произход на стоките:
Zhejiang, Китай (Континентален)

Добавки за продукти