• New
  • -17 %
MOTOPOWER MP0609 3.1 amp водоустойчив мотор USB зарядно устройство за телефон, зарядно за GPS, зарядно устройство SAE към USB адаптер

MOTOPOWER MP0609 3.1 amp водоустойчив мотор USB зарядно устройство за телефон, зарядно за GPS, зарядно устройство SAE към USB адаптер

BGN 12.00
BGN 14.38


MOTOPOWER MP0609 3.1 amp водоустойчив мотор USB зарядно устройство SAE към USB адаптер
Технически Характеристики И Особености :
Вход : 7-30 V DC изход : 5 V, 3.1 Amp той може да се зарежда почти всеки телефон, таблет, GPS, камерата и т.н. погодостойкая капак за защита на вътрешната мрежа. Може да бъде монтиран върху всякаква повърхност, с помощта на панделка, под пода на мълния или винтове (хардуер, софтуер не е включен в комплекта) Или държите свободно и използвайте бързото отделяне, за да го свържете всеки път, когато ви е необходимо. Особено удобен за използване на мотоциклет, осигуряване на USB-храна за GPS, телефони и т.н.
- Зареждайте почти всеки телефон, таблет, GPS, камерата и т.н.
- Дръжте храна в движение..
Клиентите, Които Са Гледали Този Продукт, Също Така Го Гледали
Ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни
Безплатна доставка по целия свят въздушна поща стълб кит като услуга по подразбиране Експрес-услугата се предоставя по заявка за специфични клиенти. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от експресна поддръжка преди извършване на плащането, ние ще се изчисли цената на доставката за вас. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Както е показано на изображението не е действителен елемент и са предназначени само за ваша информация. Срок на доставка : 10-30 дни. Той може да варира за различни дестинации. Проследяване на пакети : всяка пратка е предоставен номер за проследяване. Моля, проверете подробна информация за проследяване онлайн или се свържете с нас директно. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро. С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.
Ограничена гаранция на производителя за дефектни изделия за период от една година (с изключение на изделия, повредени и / или неправилно използвани след ремонт). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. Дефектните стоки трябва да бъдат регистрирани и да бъдат върнати в рамките на гаранционния период(и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно). Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ.
След получаване на стока свържете се с продавача в срок : 14 дни. Възстановяването ще бъде дадена като : възстановяване или подмяна на обратна доставка : купувачите заплащат обратна доставка. Всички върнати детайли трябва да бъдат в първоначално опаковат и трябва да се осигури нас с номер перевозкы проследяване на пратката, конкретна причина за връщане, както и на вашите PO#.
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна за нас. Ние искрено се надяваме, че сте се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.
Благодаря ви много за съдействието! Ние угожены ви дадат най-доброто обслужване и качествени продучты сте!
Снимки от нашите клиенти :

Подробни спецификации

търговска марка:
МОТОСИЛЫ

Добавки за продукти