• New
Lzm-15 панелен разходомер (разходомер) с регулаторен клапан с фитингом от неръждаема стомана 1/2BSPT или NPT

Lzm-15 панелен разходомер (разходомер) с регулаторен клапан с фитингом от неръждаема стомана 1/2BSPT или NPT

BGN 47.47


Можете да оставите съобщение за измерване диапазон на работа на разходомера
По подразбиране фитинг е 1/2"BSPT, ако имате нужда от NPT,моля оставете съобщение
Моля, кажете ми обхват на измерване .
За нас
Ningbo Chinwey industry co., Ltd.е основана през 2002 г., нашата фирма е производител и търговец, специализирана в промишлено производство, при нас има две фабрики и много партньори. Моята основна продукти - пневматични компоненти, електромагнитен клапан, разходомери, манометри, термометри и така нататък.Моля, оставете съобщение, Ако ви трябва голямо количество стоки или конфигуриране на продукти.след това ние ще ви дадем конкурентна цена. нашият уеб сайт httip : / / www. chinwey. com
Коментари :
Благодаря за вниманието. Моля, прочетете я, преди да закупят.
Ако харесвате нашите продукти, моля, оставете ме на добра обратна връзка. Вашата постъпка ще ни донесе мляко и хляб . Аз ще бъда
направете същото и с вас.
Ние искаме всички купувачи възхитени са правили с нас бизнес.
Моля, не оставяйте никакви неутрални или отрицателни отзиви пред общуването с нас.
Оставянето на негативен коментар, вие не ни помогнете за решаване на някакви проблеми. Ние винаги сме готови да прави неща. Ако ние не знаем това, ние не можем да го оправя. Така че не се колебайте да се свържете с нас. Голямо благодаря.
След като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти.
Правила за връщане
Моля, проверете внимателно опаковката, когато я получите и не се подпише, ако опаковката е счупена. Моля, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на пратката, ако се сблъскате с някакви проблеми. Снимки или видеоклипове, просто са необходими, за да ни покаже за всички проблеми. В противен случай ние няма да носим за тях никаква отговорност.В малко вероятния случай, ако при връщането ще бъде извикан, всички рекламации трябва да включва всички оригинални елементи непокътнати,в повторно продаваемом състояние, цялата оригинална опаковка, включително ръководства, гаранционни бланки и т.н. Продажба на софтуер, не подлежат на връщане. Купувачът носи отговорност за транспортните разходи, направени при доставката на стоката обратно.
Политика На Продажбите
Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 10 кг, цената за доставка може да бъде евтина,моля, кликнете върху бутона"Купи сега". ще плати той, след като променим стойността на доставка ,
Отговорност на купувача е от ДДС (данък добавена стойност). Обаче ние ще се опитаме да направим всичко възможно да го сведе до минимум.
Детайли за доставка
Стоката ще бъде доставена в рамките на 7 работни дни след получаване на пълното плащане. Трябва да се получи стоката в рамките на 2 седмици. Пишете ни по електронната поща, ако не получи стоките след 21 работен ден след пълното заплащане.
Ние изпращаме стоки е само за одобрени адреса, посочен при плащане . Моля, уверете се, че адресът за плащане в най-подходящия. Всички неполученные стоки, причинени от неправилно адреса, регистриран в , не са включени в нашата политика за пълно връщане или замяна на стока.
Уведомяване по електронна поща за изпращане на статия ще бъде изпратен на купувача, след като стоката бъде изпратена. Моля, пишете ни, ако не получите електронната ни поща, след 5 дни пълно плащане.
Начин на плащане
1) плащането чрез условно депозиране е силно препоръчително. Плащане по други начини може да има някаква забава, която ще се отрази на времето на доставка на стоката.
2) купувачът трябва да носи отговорност за данъка, който може би ще стане. Ако не подпишете стоки от митнически данък, ние ще ви върнем само на част от плащането.
3)Ние предлагаме отстъпка за комбинирана доставка.

Подробни спецификации

Направи си Сам пособия:
Водопровод
търговска марка:
ШЛЛЛДЖ
Номер На Модела:
ЛЗМ-15СС
Място на произход на стоките:
Zhejiang, Китай (Континентален)
с регулаторен клапан:
ДА
is_customized:
Yes

Добавки за продукти