• New
WALFOS хранително-вкусовата PP материал яйце форма за печене инструменти яйчен жълтък Бял разделител разделители с притежател на инструменти за приготвяне на храна

WALFOS хранително-вкусовата PP материал яйце форма за печене инструменти яйчен жълтък Бял разделител разделители с притежател на инструменти за приготвяне на храна

BGN 1.97

Забележете!!! Много от продавачите на използват фалшиви материали за копиране на продукти WALFOS в последно време. сега сервираме тях в съда. Фалшив материал са токсични и вредни за здравето ни,той не може директно да се докоснат до храната.
Оригинален етикет WALFOS всички продукти WALFOS ще имат оригинален етикет WALFOS в опаковката.Ако не го намерите в опаковката, означава, че продуктът е фалшив!!! Моля, свържете се с нас, ако попаднете на фалшив продукт WALFOS в .
Качеството На Храна
Всички оригинални продукти на марката WALFOS произведени от хранително качество , без мирис , висококачествени материали, а не от евтината гума или материал, TPR.
Защо ние използваме този висококачествен материал? Защото тя е безопасна за хора използват и е полезно за вашето здраве. Надявам се, че обича семейството си и се радва на висококачествен продукт WALFOS.
WALFOS brand Food Grade Approved Test Report by SGS Company (водеща в света на инспектиращата фирма) някои доставчици не са от отчета на SGS или използват фалшив доклад Walfos има реален отчет за теста за качество на храните SGS много безопасно да се използват продукти walfos за семейството си!
Бърза доставка!!! Ние избираме най-бързият начин за доставка и имаме номер за проследяване, за да проследите вашата поръчка. Можете да получите продуктите по-бързо, отколкото с други магазини.
Приема и внася смола сила на храната, помага ви лесно отделяне на белтък от вашия яйца. Лесен за използване, безопасен и удобен, необходим инструмент е и добър помощник за кухня. Качествен пластмасов разделител яйца с красива на профила и лесно почистване. Материал : храни смола. Моля съхранявайте измити след употреба може да се интересувате от основните пържени яйца можете да щракнете по-долу е снимка
Моля, вижте по-долу коментарите на нашите клиенти.
Оригиналното качество на добра добра цена!!!!!!!! Много сладък! Добро качество! Още по-добре цената!! Бърза доставка!!
48520 добри отзиви за продуктите на WALFOS от купувачи
Ние продаваме само 100% истински марка WALFOS добро качество.
По-долу са дадени препоръки купувачи
Защо да изберете Walfos : 1. гаранция за качество!
100% храна platinum силиконов материал.
Можете да върнете стоката, ако има някакви проблеми с качеството, и ние ще ви възстановим парите.
2. Бързо изпращане и добра опаковка, за опаковка.
Ние избираме бързо обслужване спедиция и се уверяваме, че пратката е в добра ситуация за вас.
3.следпродажбено обслужване. Професионален човек, за да реши всички въпроси. 4. Добре дошли Dropship и разпределение на модни маркови продукти WALFOS продадени за по целия свят. Моля, не се колебайте да се свържете с нас по официална електронна поща WALFOS директно.
Магазин WALFOS
Продуктите на марката WALFOS се продава по целия свят.
Добре дошли дропшип и дистрибуция
Моля, свържете се с нас на официалната електронна поща WALFOS директно


Подробни спецификации

Цвят:
WALFOS зелено, WALFOS синьо, WALFOS розово, WALFOS Бял
Тип:
Инструменти За Яйца
Тип Инструменти Яйце:
Разделители Яйца
търговска марка:
уолфос
Пластмасов Вид:
PP
Характеристика:
Съхраняват, Екологично Чист
Номер На Модела:
Яйчен Жълтък Бял Разделител
Материал:
Пластмаса
Функция:
Яйчен Жълтък Бял Разделител
Температура:
От-40F 446F (от-40c до +230c)
Материал:
100% храна без силикон BPA
документ:
Rohs, SGS, FDA, LFGB
Функционален Дизайн:
Лесен за почистване

Добавки за продукти