• New
Безплатна доставка 20pcs/10 чифта голям 3 цветен алуминий прашка пръстени състав САМ детски тайна и слинги

Безплатна доставка 20pcs/10 чифта голям 3 цветен алуминий прашка пръстени състав САМ детски тайна и слинги

BGN 75.20

Безплатна доставка 20pcs/10 чифта голям 3" цветен алуминий прашка пръстени състав САМ детски тайна и слинги
20pcs/10 чифта
Моля, оставете съобщение, за да ни каже, какъв цвят ви е необходимо, в противен случай ние ще изпратим пръстена в произволен смесен цвят.
Ако имате нужда от друг размер, моля те и нека да се знае, цената е същата. Те са специално разработени за носене детски слингов и се изпитват на якост с оглед на безопасността на вашето дете.
Те са изработени от лек алуминий, съдържащ олово и никел, специално разработен за детски слингов.
Тестване на пръстените : нашите пръстени са подложени на специална проверка на сигурността, както и да се изпитват в съответствие с изискванията на CPSIA.
Нашата цел е да ви доставят пръстени най-високо качество. За да се гарантира качество, ние подлагаме нашата пръстени на строги тестове. На етапа На проектиране, ние извършваме следните изпитвания : ударное тест вытягивающее тест накисване в отбеливателе, а след това пълен цикъл на замразяване, пералня/сушилня с последващо допълнително ударните тест за загряване, последвано от допълнително вытягивающим тест
В рамките на етапа на производство ние извършваме следните изпитвания : изпитване на изготвяне на всеки отделен пръстени до 250 килограма 1 пръстен на партията се разширява до унищожаване на периодични пръстени се изпращат на тест в независима лаборатория за проверка на раздавливания и деформация на изпитвателни пръстени също са изпратени в изпитвателни агенции тук и в други страни, за проверка на отсъствието на тежки метали и токсини.

Подробни спецификации

Тип:
Раници И Носене
Вид На Модела:
Карикатура
Възрастова Група:
< Преди 3 години
търговска марка:
УНИСОАР
Вид Носители На:
Предната Переноска
Материал:
Памук, Полиестер
Носеща Товар:
На 20 кг
Номер На Модела:
алуминиево пръстен за стропового пръстени
Тип:
Раници И Носене
Материал:
Памук, Полиестер
Цвят:
повече от 14 тип цвят
персонални:
ДА
Стил Каишка:
Едно Рамо

Добавки за продукти