• New
  • -23 %
2017 Classic Childhood Tetris Hand held 2.7 LCD Electronic Game Toys Pocket Game Console Handheld Игра Players

2017 Classic Childhood Tetris Hand held 2.7 LCD Electronic Game Toys Pocket Game Console Handheld Игра Players

BGN 5.00
BGN 6.53


2017 Classic Childhood Tetris Hand held 2.7" LCD Electronic Game Toys Pocket Game Console Handheld Игра Players
Една от най-популярните игри в света! Подобрите умствените способности с помощта на тази класическа тухлена игри с множество вариации на една вълнуваща функция за пауза на играта Tetris с висока различни звукови ефекти с различни мелодии на движение, за да започне и играта по посока на часовниковата стрелка и обратно на часовниковата стрелка завъртане на избор на звук вкл. / изкл избор той се захранва от две батерии тип АА (не са включени ) размери : 14 сантиметър х 6см х 1,5 см (прибл.) Тегло : 92 g Материал : ABS + електронен компонент
Ръководство За Потребителя Функционални Клавиши
1. ВКЛЮЧВАНЕ / ИЗКЛЮЧВАНЕ :
Натиснете бутона on / off, за да включите или изключите играта. (Функция на автоматично изключване на захранването ще действа в рамките на 5 минути след последното натискане на бутоните)
2. обрат :
Натиснете на завоя select games, преди да го стартирате или да предприема действия в избраната от вас игра.
3. музика :
Кликнете музикална клавиша за повторение, за да изберете ниво на силата на звука.
4. СТАРТ / ПАУЗА(А/) :
Натиснете S / P repeating, за да започне или да спре на избраната игра.
5. нулиране на настройки :
Натиснете бутона RESET, за да възстановите цялата система на опаковката.
6. НАГОРЕ / НАДОЛУ :
Натиснете бутони UP / DOWM, за да изберете шаблон избраната игра, преди да я започнете.
Натиснете бутони UP/DOWM, за да се контролира посоката нагоре / надолу в избрания от вас игра.
7. ЛЯВ / ДЕСЕН :
Натиснете левия / десния клавиш, за да изберете ниво (вляво) и скорост (в дясно) на избраната игра, преди да я започнете.
Натискайте клавишите наляво/надясно, за да се контролира посоката наляво / надясно в избраната от вас игра .
Пакетът Включва :
1 X Игрова Конзола Тетрис
1) ние приемаме Alipay, Западното съединение, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.
1) Ако сте в Бразилия, а след това срокът за доставка е 25-90 дни, независимо от това, какъв начин на доставка, поради обичая.
2) Ако продавате DHL/Fed Ex/ТРОТИЛ/UPS ускорен начин, може би ще трябва да плащаш някакъв данък, когато сте се регистрирали кутия.
3) Ако сте в Бразилия, Чили и Аржентина и изберете DHL/Fed Ex/ТРОТИЛ/UPS, моля да ни предоставите вашия номер по ДДС, за да помогне на стоки мине през митница по-бързо.
4) Ако сте в Бразилия, Чили и Испания, и изберете начин за доставка на UPS, ще трябва да покажат доказателство за плащане, когато получавате кутия.
5) Ако сте от Швейцария, Швеция, Австрия и изберете начина на доставка на ПРАТКАТА, трябва да се покаже доказателство за плащане, когато получавате кутия.
6) Ако от Германия и изберете начин за доставка на TNT, Моля, въведете своя код на компанията
7) Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 1) имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му. Ако този предмет е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти. 2) всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и номер на поръчка.

Подробни спецификации

търговска марка:
ТЕКТИН
Размер На Екрана:
2.7
Номер На Модела:
e-9999 портативен плейър
сензорен екран:
No
Пакет:
No
Цвят:
син, черен, червен, зелен
Материал:
Пластмаса

Добавки за продукти