• New
DC 24V микро диафрагменный мини помпа-водна помпа-80kpa вакуум помпа въздушен газ със силиконова тръба 1 м

DC 24V микро диафрагменный мини помпа-водна помпа-80kpa вакуум помпа въздушен газ със силиконова тръба 1 м

BGN 38.40


Помпа за налягане на отвора на вакуум DC 24 V микро -
Данни за параметъра на продукта : име : микро-вакуум pum Расклассифицированное напрежение на тока : 24v Номинална мощност : 6 W скорост на помпата : 12 L / min степен на вакуум : - 80kpa Nosie : 65db размер : 102 * 40 * 70mm
изпрати на високо качество на силиконовата тръба 1 м
ДОСТАВКА :
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ И ОБРАБОТКА НА ТОВАРИ. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАВА СТОКАТА.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНО ПЛАЩАНЕ.
ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ СТОКАТА. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи). ТОВА Е НЕЩО, ВЪРХУ КОЕТО НЯМАМЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ, И ТОВА Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА ЗА ДОСТАВКА.
НИЕ СЪЩО ТАКА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ДРУГИ МЕТОДИ НА ДОСТАВКА, КАТО НАПРИМЕР : ПО ВЪЗДУХ ИЛИ ПО МОРЕ. ВРЪЩАНЕ :
НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПАРИТЕ СИ, АКО ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОЛУЧИТЕ, КАТО ЦЯЛО НЕ РАБОТИ, АКО САМО ТОЙ НЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН КАТО "ЧАСТИ" ИЛИ "НЕ Е В РАБОТНО СЪСТОЯНИЕ"." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ОБРАТНА ДОСТАВКА. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, ЩЕ ИЗДАДЕМ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПАРИТЕ.
СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА. КОМЕНТАРИ :
УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ЕЛЕКТРОННО ПИСМО ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ИБЕЙ С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И НАПРАВЕТЕ ЗАЛОГ С УВЕРЕНОСТ. НИЕ НЕ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЗИВ ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧИМ ОБРАТНА ВРЪЗКА. АКО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОБАВЕТЕ НИ ВЪВ ВАШИЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НАШИ ПРОДУКТИ.

Подробни спецификации

Налягане:
Ниско Налягане
силата на:
Електрически
Номер На Модела:
MV-12
Структура:
Едностъпални помпа
Използването на:
Въздушна Помпа
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Горивата:
Електрически
Приложение:
въздушна помпа
Теория:
DC
Мощност (W):
6
Шум:
65 db
Номинално Напрежение:
24V
разход на помпата:
12л/мин
Степента На Вакуум:
-80кпа
Максимално Налягане:
120kpa
Размер:
102*40*70mm
Тегло(гр):
280

Добавки за продукти