• New
  • -16 %
PULUZ Camera 2.5 D извито край 9h повърхностна твърдост закалено стъкло протектор на екрана за Canon 7D Mark II

PULUZ Camera 2.5 D извито край 9h повърхностна твърдост закалено стъкло протектор на екрана за Canon 7D Mark II

BGN 4.00
BGN 4.78


Внимавайте
1.тъй като това е от стъкло продукт, имайте предвид, че на ръба на стъклото са най-уязвими райони.
2.при изваждане за повторна употреба адгезивные имоти могат да се изтощава до такава степен, че защитното фолио на екрана няма да се придържаме към устройството. Не се препоръчва да се повиши защитно стъкло, след като е било нанесено.
3.използването на прекомерна сила при инсталиране или отнемане на защитния екран може да доведе до повреждане на продукта.
Описание
1. медал " за заслуги в темперирано стъкло филм е направен от специално обработено стъкло, което е много ефективно за защита на екрана от увреждане.
2. предотвратява масляное покритие
- Стъклото е Маслостойкое покритие, което предпазва от появата на отпечатъци от пръсти и други замърсявания и улеснява почистването на филма.
3. Висока повърхностна твърдост 9 H
- Висока твърдост могат ефективно да защитава екрана от надраскване и външни удари.
4. изящна изработка.
5. идеална адхезия.
6. продуктът е екологично чист.
7. това е продукт, който може напълно да защити LCD дисплей на цифров фотоапарат от външно въздействие или домашен прах белег.
8.той винаги може да има статут на опазване, като нов продукт, дори и ако се използва.
Начин На Използване
1. LCD панел и околна среда трябва да бъде дадено ясно цифрова камера с чиста кърпа.
2. потвърди позицията на информация, която искате да прикачите, като предпазител за LCD панели.
3. Придава на лепене на парчета, след извадете тънък винил връзка задната страна на предпазителя панел LCD.
4. създаването е на приключване, ако плътно се притискат околните още веднъж, ако то самите бяха прикачени точно, както и премахване на винил страна на лицето.
На вниманието на
Ако вие получавате на балона в някой ъгъл, това може да не са изравнени и са го в ъгъла, облегнат на ръба на щита. Бавно повдигнете ръба на една от пластмасови филми, които сте взели със стъкло,и да го преместите. Всеки друг балон на 99%, най-вероятно предизвикани от прашинка или ворсиной. Повишаване на стъкло и натиснете пост-ИТ (тиксо част) към лепкава страна на капака, за да свали голяма част, отново почистете екрана алкохолен тампон, а след това да го преместите.
Общият модел на PU5504 материал от закалено стъкло с дебелина 0,3 mm пакетът включва в себе си съдържанието на пакета 1 Х екран протектор
1 х чистящая плат
1 х колектор на прах
1 X алкохолът уплътнение
1.ние изпращаме стока само на адрес Ali Express. Моля, уверете се, че вашият адрес в профила ви в Ali Express съвпада с вашия адрес за доставка, преди да сте платили. 2. China Post Ordinary Small Packet Plus, безплатна доставка, може да бъде отслежена само в Китай, но не подробна информация за проследяване на вашата страна. Ако искате да сте регистриран начин на доставка, Моля, изберете въздушна поща стълб кит или стандартна доставка , която струва около $2. 3. Обикновено можем да доставим поръчката ви в рамките на 3 работни дни след потвърждаване на плащането Ali Express. 4.Ако не получите поръчката си в рамките на срока за доставка или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. Ние ще ви отговорим в рамките на един работен ден. 5.ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса. Тези такси не са включени в цената на стоката и цената на доставката.
12 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване). Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца.
1. Вашата обратна връзка е много важно за нас и всички клиенти. Моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. 2.Ние винаги предлагаме висококачествен продукт на конкурентна цена и Ви предлагаме добро обслужване.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
PU5504
Пакет:
ДА
търговска марка:
ПУЛУЗ
Размер:
for Canon 7D Mark II
Воспользуйся:
Камера
Материал:
закалено стъкло
Дебелина на:
0,3 мм
Характеристика:
Аксесоари За Фотоапарати

Добавки за продукти