• New
  • -14 %
Маска за пожарна стълба авариен качулка кислород противогазы респиратори 30 минути дим токсичен филтър противогаз с опаковъчната кутия спасителна маска

Маска за пожарна стълба авариен качулка кислород противогазы респиратори 30 минути дим токсичен филтър противогаз с опаковъчната кутия спасителна маска

BGN 33.00
BGN 38.38


въвеждането на марката :
Нашите глобални продажби за фабриката магазини, засегнати от гаранция за качеството на марката! Ние предлагаме най-добрата цена, добре дошли, за да се снабдяват голям брой намаление изненада! Моля, изпратете електронно писмо на консултанти!
Ние водим по целия свят, ако не можете да изберете доставка от своя страна, моля, изпратете електронно писмо на консултант!
30 minutes Fire филтър автономен дихателен апарат (наричан още респираторами) в съответствие с Националната обществена сигурност на Китай за разработване и производство на стандартни GB21976.7-2012, typetested квалифициран Национален център за контрол на качеството на пожарогасителна техника и инспекция, се прилага към хотели, туристическа индустрия, търговски центрове, болници, когато танцови зали и други обществени места, огън, за защита на дихателните органи на хората, очите и кожата от нараняване на главата и лицето въглероден окис, циановодород, натриев хлорид водород, акролеин и други токсични газове, двойки, с горещ въздух, топлинна радиация и Марс, за хората дим, в Газ дава възможност за бягство.
опаковка : 1 PCSmask / Package (защитна опаковка)
Размер : универсален разширяем за голяма част от населението (моля, обърнете внимание, че този елемент, противопожарна система за спешни маска може да се използва само в спешни случаи, тя може да излезе от строя след липсата на извънредни ситуации)
Срок на годност при съхранение : 3 години (3 Vacuum опаковка intact след продължителна употреба на 1-2 години)
Най-новите технически характеристики : светлинен вид, за да се улесни помощ на спасителните екипи, произведени на персонала (патентована технология)
Технически характеристики :
Противопожарен филтър TZL 30type автономен дихателен апарат основни технически характеристики :
проект
Указател
Анти-циановодород (концентрация 0,04%)време. мин
>30
Анти-въглероден оксид (концентрация 0,25%)време. мин
>30
Коефициент на пропускливост за мъгла%
≤5
Концентрацията на котроу (ml / m3)
≤200 мл / м3
Температура на засмукания въздух (°)
≤65
Инспираторное съпротива (нс)
≤800
Съпротивление на издишване (pa)
≤300
Производителност сажевого филтър (%)
Ефективността на сажевого филтър≥95%
Коефициент на изтичане на зоната на очите (%)
≤20
Коефициент на изтичане на въздуха на дихателната зона (%)
≤5
Общо поле на зрение (%)
≥70
Бинокулярное поле (%)
≥55
Дамско поле (°)
≥35
Вдыхаемый газско2контент(%)
≤2
Коефициент на пропускливост(%)
≥85
Реалните изображения на отворените пакети :
Сравнителна таблица на опаковани размери :
Руски клиенти, моля имайте предвид, получателят, моля напишете пълното си име. корабната компания трябва да се пълното име, за да изпратите пакет.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности, в рамките на 10 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,такси и данъци за внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на deliery. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от изпращане.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
Противопожарна димна респираторная маска за лице
Материал:
Туба от алуминий / неръждаема стомана
Пакет:
Вакуумни опаковки
Характеристика:
Маска за пожарна стълба
Характеристики:
дихателна маска

Добавки за продукти