• New
  • -60 %
JinKaiRui електрическа врата назад тялото домакински масажор вибрира на шийката на матката Malaxation устройство на инфрачервено отопление Масажна възглавница, стол

JinKaiRui електрическа врата назад тялото домакински масажор вибрира на шийката на матката Malaxation устройство на инфрачервено отопление Масажна възглавница, стол

BGN 186.00
BGN 464.00


Jin Kai Rui електрическа врата назад тялото домакински масажор вибрира на шийката на матката Malaxation устройство на инфрачервено отопление Масажна възглавница, стол
Дълги часове в офис стол и пътуване обратно от офиса могат да бъдат убийственными за гърба, която не е твърде тренира. Ако седите в офиса си в продължение на дълги часове, имате често се появяват болки в кръста. Тази болка може само да расте и да се движи нагоре по гръбначния стълб, за да я направите по-лошо за вашата областта на шията. Такива болки могат да бъдат предизвикани от липсата на кръвообращението в лумбалната част на гръбначния стълб. Ефективен масаж на гърба може да ви помогне да се преодолее тази болка и дискомфорт.
Били ли сте някога чувствах тази скованост в областта на шията, когато се изправил на сутринта? Ако е така, тогава не сте единственият, който се сблъсква с този проблем. Болка в шийния прешлен може да бъде резултат от неправилно положение по време на сън или липсата на кръвообращението в областта на шията и раменете. В този случай вие или помолете някой помассировать ви врата, или побързайте към терапевт за професионален масаж. Сега можете да се насладите на ефективен масаж с топъл направо у дома.
Месене-това е техника за масаж, при която терапевтът упражнява натиск с пръсти за облекчаване на напрежението в мускулите и да се стимулира кръвообращението. Болки в гърба и врата са често срещани сред възрастните хора и хората със заседнал работа. По този начин, масажор за врата с пълна облегалка наистина е един чудесен подарък за хора като хора. Предлагат Се Масажни Процедури :
Шиацу : това е японската форма на разминающего тяло, която, както е известно, е ефективен за облекчаване на болката.
Изобщо пълен заден масажор врата, на разположение на пазара, е в основата се състои от следните видове : вибрация, прокатный, разминающий. Jin Kai Rui-това е комбинацията от всички тези техники и ви носи най-добрите от всички видове масажи. Това е подобрена версия на масажор за врата и гърба Jin Kai Rui.
Топлина : ортопеди и физиотерапевти смятат, че масаж съчетан с топлината ще ви даде най-доброто аналгезия и ще бъде полезна за вашето кръвообращение. Този пълен масажор на шията, на гърба с патентованным масаж шиацу големи пръсти ще ви даде горещ масаж, за да се удвои в полза на вашия масаж.
* Масажни възли се движат нагоре и надолу масажни възли Шиацу се движат нагоре и надолу, за масажиране на целия гръб. Изберете масаж на гърба, долната част на гърба или горната част на гърба. Двойна настройка на скоростта, изберете по-висока или по-ниска скорост. Има допълнителна функция за отопление, излучающую нежна топлина, за да ви помогне да се отпуснете след напрегнат ден.
* Регулируема, точков фокус масаж-движещи се масажни възли шиацу могат да бъдат настроени така, за да се определи точно определено място на гърба си. Натиснете стрелка нагоре, за да го преместите на по-горе по гърба, или щракнете върху стрелката надолу, за да преместите по-долу масаж на гърба. Интензивността на масажа може да се увеличава или намалява в зависимост от това колко силно натискате върху него.
* Вибриращ масаж-особености на вибрационните масаж на седалката. Насладете се на вашата точна желаната настройка на масажа.
* Прокатный масаж-има мощна функция на подвижния масаж. Изберете масаж подвижен, за да се прицелят в цялата гърба, долната част на гърба или горната част на гърба. Разточете напрежение в отношенията мускулите и тъканите!
* Имитира истински ръцете на масажиста – специално разработени 3 D въртящи се перли проникват дълбоко във вашите тъкани и мускулите, чрез симулиране на жизнена месене и проникването на истински ръце на масажист.

Подробни спецификации

Стандартно Напрежение:
220V
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
Размер:
Medium
Номер На Модела:
JC-5
Приложение:
Тяло
Материал:
Памук, ABS
търговска марка:
джинкайруй
Тип Елемент:
Масаж И Релакс
Функция:
Ультракрасная възглавница отопление, отменя болка
класификация гизиотерапии:
магнитна терапия
Масаж:
зала за масажи
Воспользуйся:
Масажор, Дървен Материал, Релаксация
ефективност:
Пълен масаж на тялото въздушна възглавница Шиацу
Приложение:
Тяло

Добавки за продукти