• New
  • -6 %
Ръчно гумен печат, посветен на резба инструменти, дървен Бурин, 3 бр. / компл., 6 бр./компл.

Ръчно гумен печат, посветен на резба инструменти, дървен Бурин, 3 бр. / компл., 6 бр./компл.

BGN 3.00
BGN 3.20


Изненадайте ме! Ние ще изпратим вашата поръчка, заедно със специален подарък и се надявам, че той ще ви хареса. Пълно име, моля! Особено за руснаците и латышей, ако не, то вие няма да получите своя изненада. Няма спор в очакване на изненада, който приема 7~15 дни за това за да следите след като корабът е извън и краен срок на доставка от 60 дни. Никакви спорове във всеки случай, ако имате някакви проблеми, моля, пишете ни съобщение, ние ще ви отговорим възможно най-скоро, и ние ви обещаваме на вашите стоки и пари в безопасност! Никакви спорове, но на 5 звезди и положителни коментари, ако това е така, вие ще бъдете нашите VIP, ползващи се с голяма изненада и отстъпка
Ръчно гумен печат, посветен на резба инструменти, дървен Бурин, 3 бр. / компл., 6 бр./компл.
1.ние приемаме Alipay тук(Beloto, VISA, Mastercard, TT, Moneybooks се приемат чрез Набирателни).
2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни.
3.Ако установите, че вашата поръчка се чака плащане, това означава, че плащането не се извърши или че нещо не е наред с вашия платеж, моля, опитайте се да промените реда и завършите плащането.
4. моля, уверете се, че вашата информация е правилно, например, лице за контакт пълното име, адрес, пощенски код, мобилен телефон и телефон; и проверете го преди да завършите плащането, вашият адрес на поръчка трябва да съответства на адрес за доставка.
1. Доставка по целия свят(с изключение на някои страни и APO/FPO)
2. ние ще се погрижим 1~5 дни, след като проверката на плащане, за да се запаси ще бъдат най-различни, обикновено проверка изисква 1~3 дни.
3. Обикновено можете да следите информация за errands от сайта : www.17track.net/index_en.shtml 7~15 дни по-късно, след като ние ще го доставим. Ако отидете през празниците, а удължава.
4. Различен начин перевозкы на пратката, различни региони, различен срок на доставка. моля, бъдете търпеливи към сюрпризу.
5 .ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса. Нормално ако изберете въздушна поща стълб кит или e Packet. вашето помещение оценен на $ 3, и отбелязваме я като подарък за вашия данък в ниско; ако изберете DHL, EMS, Fedex, UPS, вашето помещение оценена под $20 за вашия данък в минимална.
1.Обещахме сигурност за вашите стоки и пари така или иначе. Това не е добре за вашия кредит в , за да отворите спор, моля, пишете ни съобщение, ние ще обратна връзка в скоро време, ако имате някакви въпроси.
2.не отваряйте спор, ако вашето помещение е затворена по време на доставка на голи възможности, ние ще ви върнем всички пари.
3.Не отваряйте спор, ако времето за доставка не минава 60 дни, дори и ако той може да бъде отслежен; ние искрено се надяваме, че можете да изчакате 7-15 дни, поради забавяне на доставката от други фактори. След 60 дни (90 дни за Бразилия) мина, ако все още не сме получили стоката. ние ще ви върнем всички пари.
4.Не отваряйте спор, ако установите, че нещо не е наред с вашите данни, Pls, не се притеснявайте и не се колебайте да се свържете с нас за да получите по-добро решение.
5.Не отваряйте спор, ако установите, че размер или цвят не е много подходящ, тъй като снимките и модели са предназначени само за ваша информация.
1. Моля, дайте ни 5 звезди и положителни коментари, ако сте доволни от детайли. И ако го направите, вие ще станете нашата ВИП персона.
2.Можете да получите по-голяма отстъпка, ако споделите линк за стоки на своята Facebook, Youtube и Twitter по време на следващата покупка.
3. само 5 звезди и положителни коментари;Не 1 или 2 звезди, няма отрицателни коментари. ако не сте доволни от подробности, моля, свържете се с нас, ние обещаваме да ви направи доволни.

Подробни спецификации

Номер На Модела:
DKD-003
Материал:
Метални
Тип:
резбовани инструменти
Воспользуйся:
НАПРАВИ СИ САМ
обща дължина:
Дължина длета инструмент:
около 3 см
Дължина на дръжката на инструмента:
около 12 см
Диаметър на ръкохватката:

Добавки за продукти