• New
  • -5 %
Между 30 и 70 килограма извит лък 60 инча извит лък хибриден лук в черно / камуфлаж за дясната ръка на потребителя стрелба с лък Стрелба с лък на лов

Между 30 и 70 килограма извит лък 60 инча извит лък хибриден лук в черно / камуфлаж за дясната ръка на потребителя стрелба с лък Стрелба с лък на лов

BGN 187.00
BGN 196.78


Носовата стойка тегло : 900 грама
Теглото на лука : 1300 грама
Дължина на лука : 60 см
Носовата стойка : 185 см
Дължина на низ : 143 см
Дължина на тегленето на : 28 инча
Тегло на тяга : 30- £ 70
Ние можем да изпратите пратката по целия свят чрез EMS, DHL, China Post, Singapore Post и т.н.
Продукти с батерии, не са разрешени за изпращане чрез китайска поща, ние можем да ги изпрати само чрез сингапурскую поща. Стрелките не са разрешени за изпращане чрез сингапурскую поща.
Ние ще ви парцел възможно най-скоро след плащане, но ние не можем да контролираме времето на доставка, тъй като тя се обработват от трета страна от доставчика на услуги. Но ако пратката не е била донесена в рамките на очакваното време, моля, свържете се с нас, без колебание.
Проследяване на информация за errands, изпратени по Пощата на Китай, ще отнеме 2-3 работни дни, а чрез Пощата Сингапур-4-5 работни дни. Можете да се свържете с нас, за да помогне да следите за доставка по всяко време.
Всички продукти ще бъдат внимателно проверени преди да бъдат изпратени.
Понякога може да има малка грешка в размера или цвета между продукта, който сте получили и са показали на снимката, Ако сте сериозен купувач и се очаква 100% точност, моля, помислете за това, преди да го купуват.
Ако продуктите, които сте получили, са получили някакви проблеми, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да помогне за решаването на проблема.
Ако сте доволни от нашия продукт и нашите услуги, моля, отделете няколко секунди, за да ни остави на 5-звезден положителна оценка, това е много важно за нас. ако не сте доволни, моля, свържете се с нас, ние разберем нашия проблем и да потърсим за вас.
Ние ще етикет на пакет, като най-ниската стойност, за да се избегне допълнително данък. Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да премине митническо оформяне, но ако митническо пита, купувачите трябва да носи отговорност за данъка.

Подробни спецификации

Цвят:
30 паунда черен, 35 паунда черно, 40 килограма черен, 45 килограма черен, 50 паунда черно, 55 килограма черен, 60 килограма черен, 65 паунда черно, 70 килограма Черен, 30 паунда камуфлаж, 35 паунда камуфлаж, 40 паунда камуфлаж, 45 килограма камуфлаж, 50 паунда камуфлаж, £ 55 камуфлаж, 60 паунда камуфлаж, 65 паунда камуфлаж, 70 килограма камуфлаж
Номер На Модела:
Хибриден Лук
Тип:
Лук
Воспользуйся:
Лов
Вид Лук:
извит лък
търговска марка:
Junxing
Дължина лук :
60 инча
носовата стойка:
185 см
Дължина На Низ:
143 см
Дължина На Тегленето:
28 инча
Тяговый Тегло :
Между 30 и 70 паунда
Тегло Рослости Перцето:
900 г
Тегло лук:
около 1300 грама

Добавки за продукти