• New
Истински за Motorola Nexus 6 предната външна подмяна на стъкло, екран за Google Nexus 6 предния капак на екрана

Истински за Motorola Nexus 6 предната външна подмяна на стъкло, екран за Google Nexus 6 предния капак на екрана

BGN 12.78


Съвместимост : за Motorola Nexus 6 в пакет включва : 1 X подмяна стъклен капак преден екран за Motorola Nexus 6; приятелско напомняне специални умения и техники, необходими за правилното инсталиране. Ние Ви препоръчваме да се извърши ремонт с помощта на квалифициран специалист.
Пакетът Съдържа :
1 X тъчпад за Nexus 6
Плащане
-Ние приемаме плащане само чрез .
-Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото. Ние ще следват само вашия адрес, посочен при плащане за изпращане.
- Международни Купувачи? моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
ВРЪЩАНЕ
-Ние предлагаме гаранция от 1 месец.
-Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стоки така, както е описано, моля, върнете го в продължение на 15 дни за подмяна или връщане на парите. Ние не носим отговорност за каквито и да е покупки след този 15-дневен период. Моля, свържете се с мен, преди да го върне.
- Возвратная доставка е отговорност на купувача, ако само възстановяване не е резултат от нашите грешки (например, сте получили грешен продукт). Ние плаща подмяна на доставка се свържем с вас, ако ще бъде извикан на замяна.
Коментари
-Ние ще ви дадем обратна връзка, когато поръчката, ще бъде готов.
- Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля свържете се с нас на първо място. Ние винаги сме готови да прави неща.
Свържете се с нас
-Моля, свържете се с нас с всякакви коментари, въпроси или предложения, които може да имате, ние ще се радваме да ви помогнем.
-Можете да се свържете с нас, оставяйки ни съобщение или ни пишете по електронната поща. Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробни спецификации

Цвят:
Черен
Екран:
> 3
Вид На Допир Екран:
Капацитивен Екран
Съвместим Марка:
Motorola
Номер На Модела:
За Motorola Nexus 6
търговска марка:
ДЖЕДКС
Съвместимост с:
За Motorola Nexus 6
Качество:
Високо качество
Състояние:
чисто нов

Добавки за продукти