• New
VGA PCI-E 8Pin (6+2P) разстоянието между стъпките 4,2 мм корпус штекерного конектор

VGA PCI-E 8Pin (6+2P) разстоянието между стъпките 4,2 мм корпус штекерного конектор

BGN 0.29


Водно охлаждане за КОМПЮТЪР, Winf MOD ви предлага продукти с по-професионален, по-конкурентни цени и добро обслужване.
Ние можем да персонализирате своя собствен продукт да ви предоставим оферта на вашия комплект за водно охлаждане САМ.Горещо приветствам всеки компютърни ентусиасти от цял свят, за да се тества нашия продукт и да ни даде повече предложения и идеи.Ние ще направим всичко възможно в областта на водно охлаждане за КОМПЮТЪР.
Корпус штекерного конектор PCI-E 8 Pin : черен цвят на разстоянието между стъпките 4,2 мм, Материал Найлон корпус штекерного конектор 8 Pin
Чисто нова тук!!!
Как да резервираме?
Моля, моля, проверете в съответствие с инструкциите !!! Благодаря
Ние предлагаме изключителна 30 дневна политика за обмен / връщане при закупуване чрез . Всички рекламации трябва да бъдат одобрени, преди да ги изпрати обратно. Върнатите стоки трябва да бъдат получени в рамките на 30 дни. Можете да сменяте продукт на точно същия продукт, ако стоката е дефектна. Нестандартни рекламации не се приемат, освен ако това изрично не е разрешено от Hellfire-PC. Във всички случаи, купувачът носи отговорност за разходите за обратна доставка. Такса за доставка и обработка не се връща, и допълнителни такси за доставка могат да бъдат начислени за връщане на стоки, които са класифицирани като"безплатна доставка". За нестандартни такси ще се прилагат такса за попълване на запасите в размер на 15% + ще бъдат оценени всички приложими и първоначалните такси за доставка. Върнатите стоки следва да бъдат изпратени обратно в "новото" състояние и трябва да бъдат придружени от разписка за поръчка, всички оригинални аксесоари и други предмети, които са дошли заедно със стока.
1. Ние нормално подкрепяме методи перевозкы на пратката, като : UPS, DHL, EMS, FEDEX, TNT, стълб HK..Ако това е посочено, моля, свържете се с нас.Благодаря
2.ние ще изпратим стоката след получаване на плащането.
В момента ние изпращаме поръчки от в почти всяка точка на света.
Ние изпращаме стоки по целия свят, с изключение на нашия списък с изключени страни.
* Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
· Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди покупка.
· Някои на доставка на услуги не могат да предоставят най-актуална информация за проследяване, или на проследяване от врата до врата.
· Време за международна доставка варира от държава до държава. Моля, свържете се с вашия местен митнически агенция или с пощенски запис на кабинета, за да разберете дали има някакви евентуални забавяния.
Ако имате нужда от помощ, моля, свържете се с нас на връзката "задай въпрос" в долната част на списъка. Очаквам с нетърпение, за да спечелите вашия бизнес!
В момента ние приемаме Western Union,т/Т, най-големите кредитни карти..и др. Ние не настояваме за незабавно плащане, но ние настояваме, че плащането е направено в рамките на 4 работни дни от момента на първоначалната продажба.
Не знам на процеса на плащане, моля, моля прочетете този линк. благодаря : ''
Ние можем да управляваме нашия бизнес е добре тук, и офиса ни става все повече и повече поради нуждите на клиентите и доверието.Така че ние уважаваме и да се грижим за всички Ваши въпроси, предложения, поръчки). Освен това, ние ще се опитаме най-доброто ни за да ви предоставят добри детайли с конкурентна цена.
Нашата цел е да предоставим на нашите клиенти най-добрата услуга и облекчаване на сложността на покупки от любимите си храни.
И не забравяйте, че винаги можете да се свържете с нас за повече приятелски съвети по електронна поща или по телефона.

Подробни спецификации

Дължина на кабела:
8P мъжки корпус
Цвят:
Само Тялото, Клеми Са Включени В Комплекта
Тип:
Кабелен Адаптер
Номер На Модела:
WM-CPU8P-02
Статут На Продукти:
Склад
търговска марка:
VBNM
Пакет:
No
Продукт:
Корпус штекерного конектор CPU 8P
Цвят :
Черен
Материал :
Найлон

Добавки за продукти