• New
  • -37 %
OkeyTech най-добрия силиконов калъф за ключове капак за Ford Crown Escape Mustang Mercury Focus 4 бутона за смяна на ключ за носене капак на shell

OkeyTech най-добрия силиконов калъф за ключове капак за Ford Crown Escape Mustang Mercury Focus 4 бутона за смяна на ключ за носене капак на shell

BGN 2.00
BGN 3.17


Технически спецификации : Тегло : 20 г бутони : 4 бутона цвят : 10 цвята тип : капачка на ключа на автомобила калъф за Ford тегло : 30 грама Материал : Силикагел

Характеристики : Материал : 100% храна силикон функция : украсете и защитете вашия ключ от колата. Цвят : както е показано на снимките. Лого : не дава възможност на продавача показване на логото. Подходящ само този ключ! Моля, не купувайте, ако вашият ключ е различно. Функция : 100% чисто нов и високо качество. Защо да изберете нас : приет на 100% сгущает & високо силикон на еластичност, за да осигури го с чувство на докосване s oft, картина, като падне на кораба лепило, не се печата, за да го направят здрав и дълъг!
1 Х силиконов калъф за ключове на автомобила
1. - гаранция от една година.
2.-Ако стоката е дефектна при получаване, можете да заявите го замените за нов в рамките на 7 дни от датата на получаване (купувач трябва да върне всички оригинални и здрави елементи в ре продаваемом състояние).
3. - ние доставяме безплатно ремонтно обслужване в рамките на една година от момента на покупката. В рамките на първия месец, ние плаща цена за доставка в единия край( от нас до вашето местоположение); след 1 месец закупуване на купувача трябва да плати цената за доставка два начина.
4. - След като получим върнати детайли, искаме да замененные едни върне възможно най-скоро.
5.-нашата гаранция не се отнася за всички продукти, които физически са повредени или са поставени в необичайни условия на работа в резултат на неправилна употреба или неправилна инсталация на детайлите.
1. - Вашата обратна връзка е много важно за нашето развитие, ние искрено ви каним да оставите положителен отзив за нас, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване. Много благодаря за отделеното време.
2. - ние ще оставим на вас същата обратна връзка след своя положителен отзив.
3. - моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми.

Подробни спецификации

Вид На Материала:
Силикагел
търговска марка:
Окейтех
Име:
капак калъф за ключове от автомобил
лого:
No
Вид На Материала:
Добро качество
специален:
калъф за ключове на автомобили Ford Crown Escape Mustang Mercury Focus
Тип:
за Ford key shell
Бутони:
4 бутона
Клавиш:
капак автоматичен ключ
Форма:
за Ford Crown Escape Mustang Mercury Focus
Цвят:
10 цвята
автоматичен ключ:
ключ за mazda

Добавки за продукти