• New
  • -20 %
PAL HD 960*576 пиксела паркинг камера за задно виждане за TOYOTA Camry 2009 2010 2011 автомобил водоустойчив резервната камера за обратно

PAL HD 960*576 пиксела паркинг камера за задно виждане за TOYOTA Camry 2009 2010 2011 автомобил водоустойчив резервната камера за обратно

BGN 24.00
BGN 29.92


PAL HD 960*576 пиксела паркинг камера за задно виждане за TOYOTA Camry 2009 2010 2011 автомобил водоустойчив резервната камера за обратно
Характеристики И Функции :
1. сензор за изображения : цветен CMOS PC3089
2. Общият брой на пиксела : 960*576 пиксела
3. резолюция : 520tv линии
4. Мини-Луминесценция : 0,1 Лукс
Параметър :
Захранващо напрежение : DC+12 V
Консумира ток : <160ма
Работна Температура : -20~+65 ℃ / °F
Водоустойчивост : IP67
Стъпка на пикселите : 6um*6um
Хоризонтална резолюция : 520 тв линии
Ефективни Пиксели : 960*576
Видео Формат : само PAL
Важна забележка :
Уважаеми клиенти! Моля, проверете размера на камера за снимки, вижте, ако може да съответства на вашия автомобил регистрационен номер място лампа!
Този тип фотоапарат ще е съвместим със следните модели на превозните средства (просто като помощ, моля, проверете размера на места лампи регистрационен номер ,направете окончателно потвърждение ) за TOYOTA Camry 2009 2010 2011
Филтри за захранване 12 V : описание : някои модели на германските автомобили и американски автомобили са, след стартиране на двигателя, изходното напрежение смущения, източник на захранване на задните светлини не е чист източник на захранване dc,но импулсен сигнал се наслагва отгоре oscillo може да се използва за проверка, ако в условия ще бъде открит същия правоъгълен сигнал. Линия за захранване на камерата директно на долните светлини, защото работно напрежение е много нестабилен, защото камерата не работи правилно, видео изход също не е нормално, така че собственикът може да се види, че има сериозни смущения, тремор или не смяна на обръщане на екрана.
Комплект Приемник Безжичен Видеопередатчика 2.4 Ghz :
Доставка
Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача. Над 95% могат да стигнат до купувачите, без никакви данъци. Ние обикновено пишем името на елемент "автомобилна видео система". Ако сред купувачите има по-добър метод, за да помогне за почистване на митницата, моля, свържете се с нас. Клиентите носят отговорност за такса отдалечен район (), ако е куриер потвърждава, че вашият имейл адрес принадлежат към отдалечен район.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
Ние използваме DHL и EMS за нашата международна спедиция и ако можете да изберете DHL, ние ви съветваме ви да го използвате. ако предпочитате друго курьерское, моля чувствайте свободни да се свържете с нас веднага, те обикновено вземат 10-20 работни дни за доставка до голяма част от международни градове. Според нашия опит, с около 10% на продукти се нуждаят от повече време се дължи на митническото оформяне.
Ако вашият адрес на скоростната PO, това курьерское откаже с тях така че ще трябва да предоставят на друг адрес, за вашето внимание. Можем да изпратите този детайл във вашия Али регистриран адрес, ако искате да промените адреса за доставка след внесен, а след това ние ще възстановим вас на първо място, и можете да добавите нов адрес в дома на Али и да платите, за да го отново.
Моля, дайте ни своя (мобилен) номер на мобилен телефон по време на оформяне на поръчката, за използване на доставка, това е много важно.
Всички пратката ще бъде изпратена в 1-3дни обикновено при получаване на плащането (с изключение на почивните дни и фестивални)
Обикновено възниква задържане за показване на статус за доставка на системата за обновяване за доставка; може да се обмисли възможността за проследяване на вашите стоки, чрез няколко дни
Напълно проследяване на брой, ще бъдат изпратени до вас след парцел посланной; той е като път, по електронна поща, данни за обезщетение Али, Ако не го получи след изтичане на срока, след като веднъж се чувствайте свободни да се свържете ние.

Подробни спецификации

Кабел или безжична връзка:
Тел
Материал На Черупката:
Пластмаса
Екскурзовод На Линия:
ДА
търговска марка:
Хуэйфэй
Дължина видеокабеля:
6M
Вид На Материала:
КОРЕМНА ПРЕСА
Тип На Сигнала На Алармата:
Задна Страна
Лещи Материал:
Стъкло
Пиксели:
960*576
Хоризонтална Резолюция:
520 тв линии
Формат На Видео:
Само приятел
сензор за изображения:
PC3089
ПОДХОДЯЩ ЗА:
Подходящ за всички екрани на дисплея с AV видеопортом
Съвместимо Превозното Средство 1:
TOYOTA Camry 2009 2010 2011

Добавки за продукти